IMG_2852 (Kopie)OUD-ABLAS – Een 23-jarige motorrijder uit Bleskensgraaf is zondagmiddag 9 juni ernstig gewond geraakt bij een ongeval op het Westeinde in Oud-Alblas. De man reed rond 15.20 uur met twee collegamotorrijders over het Westeinde richting Alblasserdam. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een automobiliste die ter hoogte van de Grote Nes af wilde naar links. De vrouw zag de tegemoetkomende motorrijders over het hoofd. Tijdens het inslaan van de Grote Nes botste één van de motorrijders in de zijkant van de auto.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Na de stabilisatie is de Bleskensgraver met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De man liep bij het ongeval in ieder geval meerdere breuken in benen en armen op. De automobiliste bleef en haar honden die ook in de wagen zaten, bleven ongedeerd.

De weg was ruim een uur afgesloten. Verkeersongevallenspecialisten van de politie doen onderzoek naar het ongeval. Daarbij wordt ondermeer gekeken hoe hard de betrokken voertuigen hebben gereden.

IMG_2843 (Kopie) IMG_2844 (Kopie) IMG_2845 (Kopie) IMG_2848 (Kopie) IMG_2849 (Kopie) IMG_2850 (Kopie) IMG_2852 (Kopie) IMG_2856 (Kopie) IMG_2857 (Kopie)