De heer Vermeulen overhandigt opbrengst aan Peter Boer van Team 81 (Kopie)REGIO – Op vrijdag 7 juni heeft Team 81 namens de Roparun de opbrengst van een brugklassponsorloop van de scholengemeenschap De Lage Waard uit Papendrecht in ontvangst genomen. De feestelijke overhandiging en prijsuitreiking vond plaats in de aula van de locatie aan de Vijzellaan. Het was alweer de derde keer dat De Lage Waard samen met Team 81 een sponsorloop ten bate van de Roparun heeft gehouden.

Onder de organisatie van Team 81 hebben de brugklassers, onder goede weersomstandigheden, op 17 april op de atletiekbaan van AV Passaat rondjes gelopen met de bedoeling geld op te halen voor de Stichting Roparun. Er deden 524 leerlingen mee.

Het hoogste bedrag werd opgehaald door Emre Selver van de locatie Burg. Keijzerweg en Floris Bosch van de locatie Vijzellaan. De klas met het hoogste bedrag kreeg uit handen van Team 81 een slagroomtaart, deze werd gewonnen door klas TH1C van de Burg. Keijzerweg en HA1E van de Vijzellaan.