IMG_2544 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een busje zonder bestuurder heeft woensdagochtend 5 juni ruim een uur op de afrit van de A15 bij Alblasserdam gestaan. Automobilisten die richting het Damdorp wilden, moesten via een andere rijbaan om het busje heen rijden. Omdat niet duidelijk was, waarom het voertuig zo was achtergelaten, werd de wagen door de politie doorzocht. Ook in de omgeving en in het naastgelegen bos werd zonder resultaat gezocht naar de bestuurder.

Bij aankomst van de berger, die door de meldkamer op pad was gestuurd, bleek dat de auto was achter gelaten door een vrouw. Zij had autopech gekregen en was vervolgens naar haar werk bij een winkel aan het Raadhuisplein in Alblasserdam gegaan. Ook had zij het bergingsbedrijf gebeld.

Nadat de sleutel van het voertuig bij de vrouw was opgehaald, werd de auto weggetakeld.

IMG_2544 (Kopie) IMG_2536 (Kopie) IMG_2538 (Kopie) IMG_2540 (Kopie) IMG_2546 (Kopie) IMG_2547 (Kopie) IMG_2548 (Kopie)