De fiets, die in een brandgang in de Resedastraat werd aangetroffen, bleek eerder elders in het Damdorp te zijn ontvreemd.

De fiets, die in een brandgang in de Resedastraat werd aangetroffen, bleek eerder elders in het Damdorp te zijn ontvreemd.

ALBLASSERDAM – In een schuurtje bij een woning in de Resedastraat in Alblasserdam is in de nacht van maandag op dinsdag 4 juni ingebroken. Er werd in ieder geval één kettingzaag ontvreemd. Het lijkt er volgens de eigenaar van de schuur op dat de inbreker (s) tijdens het inbreken is / zijn gestoord. “Ze hebben spullen laten liggen en in de brandgang bij het huis troffen we ‘s ochtends een fiets aan. Later bleek dat die fiets eerder in de nacht was gestolen bij een woning aan de Krabbescheer in Alblasserdam,” aldus de gedupeerde van de inbraak.

De fiets is door de politie teruggebracht bij de eigenaresse, die de fiets nog niet had gemist. De politie heeft nog geen dader (s) in beeld. Heeft u meer informatie over de inbraak en diefstal? Neemt u dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.