IMG_2479 (Kopie)STREEFKERK – Een 18-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland en een 21-jarige vrouw uit Dordrecht zijn maandagochtend 3 juni op de Middenpolderweg in Streefkerk (Nieuw-Lekkerlandse kant) gewond geraakt bij een frontale botsing. Het ongeval gebeurde rond 08.45 uur, toen de Nieuw-Lekkerlandse bestuurster af wilde slaan naar een boerderij langs de weg. De  vrouw zag daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. Een botsing volgde.

Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling, werd ook de brandweer opgeroepen. Bij aankomst bleek dit niet het geval. De brandweerlieden hebben nog wel een in paniek geraakte moeder van één van de slachtoffers gekalmeerd en hulp geboden. Daarna konden zij terug naar de kazerne in Groot-Ammers. De twee gewonde vrouwen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. “Onze verwachting is dat het letsel meevalt,” aldus een persvoorlichter van de politie.

De verkeersongevallenspecialisten van de politie onderzoeken het ongeval. Tijdens de hulpverlening en een daaropvolgend onderzoek was de weg volledig afgesloten. Na ongeveer een uur werd de weg weer vrijgegeven. De twee zwaar beschadigde Fiat Seincento’s zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

IMG_2479 (Kopie)

IMG_2462 (Kopie) IMG_2466 (Kopie) IMG_2492 (Kopie) IMG_2499 (Kopie) IMG_2500 (Kopie) IMG_2504 (Kopie) IMG_2506 (Kopie)