Alblaspop 2012 14ALBLASSERDAM – De voorverkoop van kaartjes voor Alblaspop 2013 gaat zaterdag 8 juni van start. Dit jaar wordt Alblaspop gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 september op het Zuiderstek in Alblasserdam. Met negen acts zijn beide avonden volgeboekt. Artiesten die Alblasserdam op vrijdag aandoen zijn Jan Smit, Gerard Joling, Xander de Buisonjé en Nielson (bekend van onder meer ‘Beauty & the Brains’). Zaterdag komen DI-RECT, Go Back to te ZOO en Kensington naar het Damdorp.

Beide avonden worden afgesloten door een DJ van 3FM. Vrijdag is dat Domien Verschuren en zaterdag Michiel Veenstra.

Kaarten voor het grootste muziekfeest van Alblasserdam, zijn vanaf 8 juni voor 27,50 euro per kaart per avond verkrijgbaar bij Primera Alblasserdam, Blieck’s Point, Landvast, Juwelier Smit, Primera Nieuw-Lekkerland, Juwelier Smit in Papendrecht en bij Counter Walburg in Zwijndrecht.