YVdancedemogyade (Kopie)ALBLASSERDAM – Dansschool YV-Dance uit Alblasserdam heeft afgelopen weekend meegedaan aan de regionale Demogyade in Barendrecht. Demogyjada’s bieden aan groepen de mogelijkheid om ingestudeerde dansen aan publiek te laten zien. De Alblasserdamse dansschool stond er met drie groepen in de leeftijd van acht tot en met vijftien jaar. Iedere groep had zijn eigen dans en heeft in Barendrecht een goede indruk achtergelaten.

“De dansgroepen hebben het afgelopen jaar hard getraind. Het heeft veel inzet gekost, maar het resultaat mag er zeker zijn. Ook dankzij de inzet van ouders, grootouders en vrienden kon YV-Dance zich van zijn beste kant laten zien,” aldus Yvonne Verschoor, leidster en eigenaresse van YV-Dance.

De uiteindelijk uitslagen worden pas bekend gemaakt, nadat alle Regionale Demogyjada’s geweest zijn. Het is dus nog even afwachten. Yvonne Verschoor, vond het uit de kunst gaan, maar schat de kans klein in dat de groepen ook daad werkelijk geselecteerd worden voor de Landelijke Demogyade. Er worden namelijk 38 regionale Demogyjada’s gehouden in Nederland, waarvan  maar 25 dansen gekozen worden voor de Landelijke Demogyade.

Yvdancedemo (Kopie) YVdancedemogyade (Kopie)