IMG_1876 (Kopie)PAPENDRECHT – Een beschonken 44-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van zondag op maandag 27 mei met zijn auto te water geraakt in een sloot langs de P. C. Hooftlaan in zijn woonplaats. Duikers, een ambulance, politie en diverse brandweerkorpsen, waaronder brandweer Alblasserdam, werden opgepiept om hulp te bieden. Ter plaatse bleek dat er niemand meer in de auto zat. Duikers zochten in het water rondom de wagen naar mogelijke drenkelingen, maar ook daar werd niemand aangetroffen.

Niet veel later werd de bestuurder, die bijna drie keer zoveel alcohol in zijn bloed had, dan is toegestaan (655 ug/l) een straat verderop gesignaleerd. Omdat hij zich agressief gedroeg, werd hij in de boeien geslagen en aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van het ongeval. Tijdens de aanhouding schreeuwde de man luidkeels en sloeg wartaal uit.

De Papendrechter is meegenomen naar het bureau. Maandag rond 10.00 uur mocht de man weer naar huis. Zijn rijbewijs is ingenomen. Tekst en foto’s: Peter Stam.

 

IMG_1868 (Kopie) IMG_1870 (Kopie) IMG_1872 (Kopie) IMG_1875 (Kopie) IMG_1876 (Kopie) IMG_1877 (Kopie) IMG_1892 (Kopie) IMG_1910 (Kopie)