IMG_1827 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 30-jarige man uit Zwijndrecht is zondagavond 26 mei met zijn auto tegen een verkeersbordpaal in de middenberm bij de Brug over de Noord bij Alblasserdam gereden. De bestuurder en zijn bijrijder liepen door de crash her en der wat kneuzingen op, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 20.00 uur.

Over de oorzaak van het ongeval vertelt de bestuurder: “Ik reed vanuit Alblasserdam richting Hendrik-Ido-Ambacht. Net na de brug, zit in de bocht een verhoging in de weg. Toen in daar overheen reed, raakte ik de macht over het stuur kwijt en botste ik tegen de paal.”

Het voertuig, dat fors beschadigd raakte, is door een bergingsbedrijf meegenomen.

IMG_1827 (Kopie) IMG_1829 (Kopie) IMG_1836 (Kopie) IMG_1839 (Kopie) IMG_1841 (Kopie) IMG_1850 (Kopie) IMG_1861 (Kopie)