IMG_1759 (Kopie)ALBLASSERDAM –  Een 17-jarig meisje uit Oud-Alblas en een 19-jarige vrouw uit Dordrecht zijn in de nacht van zaterdag op zondag 26 mei onderuit gegaan met een scooter. Dit gebeurde even na 02.15 uur op de Van Eesterensingel, ter hoogte van de kruising met de Plantageweg, in Alblasserdam. Het meisje dat achterop zat sprak over veel pijn aan haar knie en is meegenomen door een ambulance. De 19-jarige bestuurster, die ruim drie keer te veel alcohol had gedronken, dan is toegestaan, is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Op het bureau blies zij 705 ug/l. Zij klaagde vervolgens opeens over veel pijn aan haar buik. De agenten hebben een ambulance naar het bureau laten komen. Het meisje werd voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis.

 

IMG_1733 (Kopie) IMG_1735 (Kopie) IMG_1737 (Kopie) IMG_1759 (Kopie) IMG_1760 (Kopie)