mcdonalds alblasserdamALBLASSERDAM – McDonald’s Alblasserdam verruimt vanaf vrijdag 31 mei haar openingstijden. De McDrive zal in de vrijdag -en zaterdagnacht in plaats van 02.00 tot 04.00 uur open blijven. “Ondanks de bedenkingen, omdat de uitbreiding van uren op de zaterdagnacht, als zondagsuren worden gezien, hebben we gelukkig een vergunning gekregen voor één jaar,” vertelt Dick Bovekerk, franchisenemer van het restaurant.

 

Wensen
Met de nieuwe openingstijden, die vanaf het vólgende weekeinde ingaan, wordt ingespeeld op de wensen van de klant. Bovekerk vertelt: “Onze gasten komen steeds vaker, zeker in het weekend,  later op de avond voor een kleine snack. Dat was voor ons een goed moment om de openingstijden eens goed onder de loep te nemen. Tevens is het een mooie gelegenheid om in de huidige crisis je toch te kunnen concentreren op het creëren van meer werkgelegenheid en omzet.”

Één jaar geldig
De vergunning voor de uitbreiding van de openingstijden is één jaar geldig. Intussen stelt de gemeente Alblasserdam nieuwe beleidsregels op, waaraan vervolgens een verlengde aanvraag van de McDonald’s aan getoetst zal worden. “We hebben het volste vertrouwen in een goed verloop van het proces,” aldus Bovekerk.

15.000
De McDonald’s is in juni 1995 geopend en wordt wekelijks door zo’n 15.000 gasten bezocht. Bij het bedrijf werken ruim 120 mensen.

De McDrive is vanaf 31 mei geopend op
Maandag tot en met Donderdag tot 01.00 uur.
Vrijdag en Zaterdag tot 04.00 uur
Zondag tot 24.00 uur