SAM_0155 (Kopie)ALBLASSERDAM –  Ouderen hebben deze week een dagtocht gemaakt. Het uitje werd georganiseerd door het Rode Kruis, afdeling Alblasserdam/Oud-Alblas. Dit jaar was kaasboerderij De Weistaar in Maarsbergen de bestemming. De dag begon zoals meestal met koffie en gebak in de Alblashof, waarna de bus om 10.30 uur richting Maarsbergen ging. Bij aankomst stond de lunch gereed. Na de lunch kon iedereen op zijn eigen tempo het museum en de landwinkel bekijken.
Rond 15.30 uur was er nog gelegenheid voor een kopje koffie of een ander drankje. Daarbij werden verschillende soorten kaas geserveerd. Rond 16.30 uur ging de bus weer huiswaarts en konden de deelnemers terugzien op een gezellige dag uit.

Tekst en foto’s: Trudy Kassels.

SAM_0155 (Kopie)

SAM_0152 (Kopie) SAM_0157 (Kopie) SAM_0166 (Kopie) SAM_0168 (Kopie) SAM_0171 (Kopie)