Voetballen1_0ALBLASSERDAM – Voetbalvereniging Alblasserdam kent op zaterdag 25 mei een geweldig drukke dag. Allereerst wordt er een bedrijventoernooi georganiseerd met Metakids als goede doel. In de avond, met aanvangstijd 19.30 uur, wordt het nacompetitieduel Alblasserdam – Alexandria ’66 gespeeld. Tevens wordt de Champions League-finale vertoond op een scherm in de kantine.

Voor het Metakids Bedrijventoernooi wordt om 12.00 uur begonnen met een lunch. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt welk bedrag voor het goede doel is opgehaald en volgt er een barbecue. Inschrijven kan nog via www.minibedrijventoernooi.nl. U steunt hiermee Metakids, het goede doel dat gelden inzamelt ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar stofwisselingsziekten.

’s Avonds begint op het hoofdveld het nacompetitieduel Alblasserdam – Alexandria ’66. De aanvangtijd hiervoor is 19.30 uur. Hoewel de Damdorpers het eerste duel tegen FC ’s-Gravenhage nipt met 2-1 heeft verloren is de ploeg van trainer Fop Gouman zeker nog niet kansloos voor het ticket in de hoofdklasse. De oranjewitten kunnen alle steun gebruiken.

Tevens begint op zaterdagavond om 20.45 uur de Champions League-finale tussen de twee Duitse clubs Bayern München en Borussia Dortmund. Dit is te volgen op een scherm in de kantine. Als u van voetbal houdt, dan zit u zaterdag 25 mei bij voetbalvereniging Alblasserdam gebakken!