IMG_1313 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft woensdagavond 22 mei in een woning aan de Standerdmolen in Nieuw-Lekkerland een kleine hoeveelheid hennep en een aantal wapens in beslag genomen. Agenten kregen aan het begin van de avond een tip dat er een verwarde man in de woning zou zijn die in het bezit zou zijn van wapens. Na het binnentreden van de woning bleek de tip te kloppen. Om wat voor wapens het exact gaat, kon de politie nog niet zeggen. In één van de politiewagens lagen in ieder geval een kruisboog en een buks.

Of de man wordt aangehouden, is nog niet duidelijk: “Het onderzoek loopt nog. We zijn met de jongeman in gesprek, om te zien wat er precies aan de hand is,” aldus de politiepersvoorlichtster.

Later volgt waarschijnlijk meer informatie.

IMG_1313 (Kopie) IMG_1316 (Kopie) IMG_1320 (Kopie) IMG_7934 (Kopie)