headerALBLASSERDAM – Een tiental mannen vertrekt vrijdag 10 mei per fiets vanuit Parijs om vervolgens op 11 mei, na 550 kilometer rijden, in Alblasserdam te arriveren. Met deze prestatie willen de deelnemers namens de stichting Basic Life Support geld ophalen voor La Noi; een kindertehuis in Roemenië.

 

La Noi
Hermen Hoek vertelt: “La Noi is een huis waar zestien kinderen opgroeien die vaak op straat geleefd hebben. Tijdens hun verblijf voor onbepaalde tijd in La Noi wordt de kinderen een veilige en beschermde omgeving geboden. Naast de basisbehoeften ontvangen de kinderen hulp om een normaal leven op te bouwen, een eigen identiteit te ontwikkelen en toe te groeien naar een zelfstandig bestaan en plaats in de maatschappij.”

Deelnemers
Bas Alderlieste, Kees den Dekker, Harmen Eckhardt, Arnout Hoek, Ewout Hoek, Hermen Hoek, Lennaert Hoek, Richard Lagendijk, Henk Tukker en Huig Wols zullen de fietstocht gaan fietsen. Jan Paul Lagendijk, John Sprong, Arie Verhoeven en Floor Verweij zullen met de auto meegaan om de fietstocht te begeleiden.

Sponsoren
Al het geld dat met de sponsortocht wordt opgehaald, gaat naar Stichting Basic Life Support, een organisatie die geheel op vrijwilligers draait en waar geen enkele euro aan de strijkstok blijft hangen. Ga naar sbls.nl om te zien hoe u mee kunt helpen om deze sponsortocht tot een groot succes te maken.

Iedereen welkom
Iedereen is zaterdag van harte welkom bij De Damsteen/ Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam om de fietsers te verwelkomen. Naar verwachting komen de fietsers zaterdagmiddag 11 mei tussen 17.30 en 18.00 uur aan in Alblasserdam. De precieze tijd zal vóór zaterdagmorgen op http://sbls.nl/ bekend worden gemaakt.