IMG_1674 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse avondvierdaagse komt er weer aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de vierdaagse. Het grootschalige wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 17 t/m 20 juni. Om alles in goede banen te kunnen leiden, heeft de organisatie vrijwilligers nodig.

“Jaar in jaar oud kunnen we rekenen op een vast groep vrijwilligers die met enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken,” vertelt Hans Verschoor namens het bestuur van de avondvierdaagse. “Dit jaar zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn één of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Ook hebben wij dringend behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer,” aldus Verschoor.

Alle (nieuwe) vrijwilligers zijn van harte welkom op de vrijwilligersinformatieavond op 16 mei om 20.00uur in CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via  www.avd-alblasserdam.nl of 06-23705025.

 

Deel dit bericht via...