IMG_1272 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een man uit Mijnsheerenland is vrijdag 3 mei rond 19.15 uur gewond geraakt, nadat hij van zijn motor werd gereden door een automobiliste. De motorrijder kwam vanuit Papendrecht en reed via de Edisonweg richting Alblasserdam. De automobiliste kwam vanuit tegenovergestelde richting en wilde ter hoogte van de Grote Beer keren. De vrouw zag daarbij de motorrijder over het hoofd en botste tegen hem aan. De man ging met zijn motor onderuit en schoof tegen de vangrail.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De motorrijder werd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De motor is afgevoerd door een berger en de automobilist kon haar weg in haar eigen, lichtbeschadigde voertuig, vervolgen. Tekst en foto’s: Papendrechtsnieuws.nl.

IMG_1272 (Kopie)

IMG_1269 (Kopie) IMG_1275 (Kopie) IMG_1276 (Kopie) IMG_1277 (Kopie) IMG_1278 (Kopie) IMG_1281 (Kopie)