World Vision (Kopie)ALBLASSERDAM – Afgelopen week hebben de kinderen van groep 7 van basisschool Het Kompas in Alblasserdam een spetterende musical opgevoerd. Gerrit Kant, directeur van de school vertelt: “Geweldig zoals de kinderen in zo’n korte tijd deze musical hebben ingestudeerd. Liederen, dansjes, sketches en een heuse quiz met het publiek. We hebben er van genoten!”

In de pauze is er informatie opgevraagd over het werk van World Vision. Er zijn zelfs drie kinderen die sponsorouders hebben gevonden. Elk kind dat geholpen wordt is er één. Om het werk van World Vision verder te ondersteunen is ook een collecte gehouden. De opbrengst hiervan is 274,80 euro. Hiervoor gaan de kinderen kiezen uit allerlei zaken die ze willen aanschaffen voor kinderen in landen waar de nood hoog is. Dit kunnen geiten of kippen zijn, maar ook schoolspullen of geneesmiddelen.