bevrijdingsloop AlblasserdamALBLASSERDAM – Op maandagavond 6 mei organiseert de Alblasserdamse atletiekvereniging AAA de jaarlijkse Bevrijdingsloop. (ook geschikt voor Sportief Wandelaars). Deze prestatieloop wordt door menig atleet gezien als een eerste test voor de grote wedstrijden in de regio. Het parcours is volledig verhard en 95% autovrij. Hierdoor ontstaat een fraaie loop die de atleten en sportief wandelaars  langs de wereld beroemde windmolens van Kinderdijk leidt.

Vorig jaar kon de atletiekvereniging terugkijken op een geslaagd evenement met circa 150 lokale en regionale deelnemers. Het parcours bestaat uit een ronde van ca 4 km die door de atleten maximaal 3 keer en sportief wandelaars 2 keer mag worden afgelegd. Voor de jeugdatleten heeft de atletiekvereniging een kleine ronde uitgezet van ca 2 km.

De prestatieloop begint om 19:30, voor alle categorieën, en de inschrijving vindt plaats in de kantine van korfbalvereniging CKC, Groen van Prinsterenstraat 120 te Alblasserdam, tot uiterlijk 15 minuten voor de start. Gedetailleerde informatie met betrekking tot inschrijfgeld en lokatie zijn vermeld op de officiële website van de atletiek vereniging: www.aaa-atletiek.nl of via Ton Forman tel nummer 0184 683518.