fotoALBLASSERDAM – Iemand vond het Alblasserdamse koninginnedagprogramma blijkbaar zo gaaf, dat hij of zij het mee naar huis heeft genomen. “Jammer, want zo kan de rest van Alblasserdam het programma niet meer zien,” treurt Barbera Struis van het Oranjecomité. Het programma stond afgebeeld op een megaposter bij de ‘Wensveenrotonde’ aan de Edisonweg in het Damdorp. Vermoedelijk heeft iemand het vrijdag 26 april gestolen.

Het Oranjecomité baalt van het gebeuren. “De kosten om zo’n bord te laten maken zijn ook voor ons hoog. Wie heeft hier nu voordeel van? Echt belachelijk,” vindt Struis.

Geen dronken kereltjes
En wie dit op zijn geweten heeft? Het comité heeft nog geen idee. “Het zijn waarschijnlijk geen dronken kereltjes geweest. Zo’n bord heb je er echt niet zomaar af. Je hebt flink materiaal, zoals een ladder en een mes, nodig om dit te doen.”

Tips
Wie tips heeft over de verdwijning van de megaposter kan contact opnemen met het Oranjecomité via het nummer 06-53564089. Mailen kan ook naar info@oranjecomite-alblasserdam.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om onder dit artikel een reactie achter te laten.

IMG_6380 (Kopie)