IMG_5367 (Kopie)ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagavond 23 april een 35-jarige Roemeens sprekende man zonder vaste woon – of verblijfplaats aangehouden ter hoogte van De Haan tankstation, langs de Edisonweg in Alblasserdam. Er bleek geknoeid te zijn met het kenteken van de auto, die hij bestuurde. De letters L en P, waren omgebouwd tot de letters U en R. Dat was niet heel slim, want de letter U komt al lange tijd niet meer voor op de Nederlandse kentekens. Opvallend was dat de vervalsing alleen aan de voorkant was gedaan.

Tijdens de aanhouding van de bestuurder, wist een andere inzittende van het voertuig te ontsnappen. Met diverse agenten en een politiehond werd naar de persoon gezocht. De man werd niet meer aangetroffen. De aangehouden man is in de boeien meegenomen naar het bureau in Dordrecht.

De bagageruimte van de auto stond vol met jerrycans. Het vermoeden bestaat dat de twee mannen die jerrycans wilden gebruiken voor het vervoeren van gestolen diesel.

IMG_5352 (Kopie) IMG_5359 (Kopie) IMG_5367 (Kopie) IMG_5374 (Kopie)