IMG_4909 kenteken bewerkt (Kopie)OUD-ALBLAS – Een 86-jarige man uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 19 april bij een auto-ongeluk op de N214 tussen Papendrecht en Oud-Alblas om het leven gekomen. “De Alblasserdammer wilde een vrachtauto inhalen en botste tijdens de inhaalmanoeuvre frontaal op zijn tegenligger. Hij is daarbij om het leven gekomen,” aldus een woordvoerder van de politie. Deze tegenligger, een 50-jarige Dordtenaar raakte bij het ongeval zwaargewond en is naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De weg was enkele uren afgesloten voor hulpverlening en onderzoek.

Bij het ongeval verleenden brandweer Alblasserdam en Papendrecht, personeel van de politie en ambulance en artsen van de traumahelikopter hulp.

 

IMG_4860 (Kopie)

IMG_4896 (Kopie)

IMG_4909 kenteken bewerkt (Kopie) IMG_4921 (Kopie) IMG_4949 (Kopie) (2)

IMG_4958 (Kopie) (2)