IMG_0089 (Kopie)ALBLASSERDAM – De verkoping voor De Schutse, die zaterdag 13 april werd gehouden op het Raadhuisplein in Alblasserdam heeft 72.000 euro opgebracht. “Het was weer een zeer geslaagde dag met nog meer bezoekers dan vorig jaar. Iedereen vond het prachtig, blikt organisator Alie van Zanten terug. De opbrengst is veel meer dan verwacht. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een keukeninrichting en een uitbreiding van het centrum in Kersteren.

De Schutse is een kleine, landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicapten-zorgorganisatie. De Schutse biedt woonzorg en dagbesteding aan zorgvragers die zorg willen ontvangen in een omgeving waarin Gods Woord en de daarop gegronde drie belijdenis-geschriften centraal staan. De Schutse hecht grote waarde aan de eenheid tussen gezin, kerk en instelling.

IMG_0097 (Kopie)

IMG_0094 (Kopie) IMG_0089 (Kopie) IMG_0045 (Kopie) IMG_0049 [Desktop Resolutie]

IMG_4326 (Kopie)