stovalblasserdam3ALBLASSERDAM – De politie heeft nog altijd geen idee wie de dode vrouw is die op zaterdag 16 maart in de rivier de Noord bij de Alblasserdamse haven werd gevonden. Het stoffelijk overschot werd vanuit een appartementencomplex gesignaleerd, waarna door agenten vanaf het Oceanco-terrein uit het water is gehaald. Inmiddels zijn er wel meer details bekend over hoe de vrouw is aangetroffen en welke kleding zij droeg.

De onbekende vrouw heeft zwart/grijs halflang haar en een litteken op haar buik van 14 cm verticaal en horizontaal 19 cm. Dit litteken is afkomstig van een operatie waarbij haar baarmoeder en eierstokken zijn verwijderd. Op haar linkerwang heeft het slachtoffer onder haar linkeroog een knobbeltje/pukkel.

In de elleboogholte van haar linkerarm zat een pleister met daaronder een watje zoals wordt aangebracht na bloedafname. Het slachtoffer droeg een roze trui merk Marccain, een paars T-shirt, een zwart vestje van het merk Manguun Sports, een zwarte broek, zwarte Ecco schoenen maat 42 met klittebandsluiting, een BH merk Triumph triaction 85 C, een onderbroek merk Conto maat 44 en een hangertje met kruis.

De vrouw is 171 centimeter lang en 67 kilo zwaar.

Een ieder die informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie-eenheid Rotterdam. Dit kan via het telefoonnummer: 0800-6070.

fotostovalblasserdam1 stovalblasserdam2 stovalblasserdam3 stovalblasserdam4 stovalblasserdam5 stovalblasserdam6 stovalblasserdam7 stovalblasserdam8

DSC_4845bew [Desktop Resolutie]

Foto: Jan Passchier