IMG_3443 (Kopie)ALBLASSERDAM -Wethouder Ad Cardon heeft afgelopen week de tentoonstelling van arrensleeclub Glijen en Rijen in Alblasserdam geopend. Cardon werd net voor de opening samen met zijn partner door Verdoorn Gelegenheidskoetsen met een arrenslee opgehaald bij het gemeentehuis. Uit handen van Arie den Boer van de arrensleeclub kreeg Cardon een vos en hoed aangeboden. Geheel in ‘stijl’, inclusief de hoge hoed en een vos om de nek, werd de wethouder naar de tentoonstelling in de Polderstraat gereden, waar hij als eerste een jubileumboek mocht ontvangen en de opening verrichtte.

De tweedaagse tentoonstelling bij de manege in de Polderstraat is inmiddels afgelopen. Wel is in de bibliotheek aan de Ieplaan in Alblasserdam nog een expositie te bezoeken. Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Alblasserdamse Arresleeclub Glijen en Rijen heeft de Historische Vereniging West-Alblasserwaard een expositie samengesteld. Aan de hand van foto’s, objecten en een film is een mooi overzicht te zien van de club door de jaren heen. De expositie is te bekijken in bibliotheek Alblasserdam tot 30 juni.

glijen en rijen 1 glijen en rijen IMG_3401 (Kopie) IMG_3422 (Kopie) IMG_3427 (Kopie) IMG_3433 (Kopie) IMG_3443 (Kopie) IMG_3451 (Kopie) IMG_3520 (Kopie) tentoonstelling glijen en rijen

Deel dit bericht via...