Opening computerspreekuur (3)ALBLASSERDAM – Op maandag 8 april vond de feestelijke opening plaats van het computerspreekuur in de bibliotheek in Alblasserdam. Wethouder Ad Cardon verrichtte  hiervoor de openingshandeling.   De bibliotheek A tot Z en de Stichting Welzijn Alblasserdam zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Dit heeft  als doel een computer-spreekuur te realiseren voor alle inwoners van Alblasserdam; hen te ondersteunen en mee te nemen in de snel veranderende digitale maatschappij.   Zo zullen er met enige regelmaat themabijeenkomsten worden georganiseerd.

Het spreekuur is elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur. De vrijwilligers van het  computerspreekuur staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het gebruik van het spreekuur is gratis. Mocht u meer willen weten over computers of onze vrijwilligers ontmoeten, loopt u dan eens binnen bij de bibliotheek, u bent van harte welkom.