bas  van der heijden alblasserdamALBLASSERDAM – Bas van der Heijden aan de Sportlaan in Alblasserdam wordt de komende weken verbouwd en heringedeeld. Er zal een servicebalie bij de kassa’s komen. Verder krijgt de supermarkt een afdeling met verse vis en gebak en worden er losse groenten, fruit en broodjes aan het assortiment toegevoegd. Tot slot krijgt de winkel een nieuwe ‘look and feel’.

“We hebben naar het klantenonderzoek gekeken en hebben aan de hand van de wensen van de klant gekeken waar we iets in konden betekenen. De komende weken wordt er hard gewerkt. De winkel krijgt een modernere uitstraling. De sigarettenautomaten zullen verdwijnen. Tabak zal voortaan bij de servicebalie verkrijgbaar zijn. De winkel blijft tijdens de werkzaamheden wel open en de mensen kunnen een klein beetje overlast ondervinden. Daar bied ik alvast mijn excuses voor aan,” aldus Benno de Ruiter, supermarktmanager bij Bas.

Over vijf weken zullen alle werkzaamheden zijn afgerond.