IMG_3610 (Kopie)ALBLASSERDAM – Het Christelijk Jongerenkoor De Morgenster heeft zaterdag 6 april het winkelend publiek in winkelcentrum Makado in Alblasserdam verrast met een flashmob. Rond 13.30 dook een dertigtal koorleden, met de boodschappentassen nog in de handen, vanuit het niets op. Niet veel later brachten de zangers, begeleid door een pianist, het lied ‘Alive Forever Amen’ en twee koornummers ten gehore.

“We doen dit om én het evangelie te verkondigen, én om ons nieuwe logo te presenteren én om meer naamsbekendheid te krijgen,” lichtte Corine van Krimpen na afloop toe.

Concert
De Morgenster is een 60-ledentellend jongerenkoor uit Oud-Alblas, dat wekelijks in Koffiebar De Poort aan de Randweg in Alblasserdam repeteert. Het eerstvolgende concert dat het koor geeft, is op 25 mei in de Havenkerk. Daarbij zal ook de Nieuw-Lekkerlandse (gospel)zanger Christian Verwoerd aanwezig zijn.

IMG_3589 (Kopie) IMG_3596 (Kopie) IMG_3598 (Kopie) IMG_3605 (Kopie) IMG_3610 (Kopie)