IMG_3218 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Handwerkwinkel Koperdraadje is dinsdag 2 april 2013 in Alblasserdam feestelijk geopend door eigenaresse Lia Rozendaal en haar kleindochter Lilly Boon. De winkel is gevestigd aan het Scheldeplein in het pand waar tot vorig jaar de kaasboer zat. Klanten kunnen in de zaak terecht voor wol, katoen, band, breinaalden, haakspullen, decoratieknopen en meer.

Eigenaresse Lia Rozendaal uit Kinderdijk heeft met de opening van de winkel van haar hobby haar werk gemaakt. “Handwerken is al vanaf mijn tienerjaren mijn grootste hobby. Ik had het gevoel dat het Scheldeplein een goede plek is om met een zaak te starten. Ouderen vinden het leuk omdat ze er vaak mee opgegroeid zijn en ook onder jongeren is het in opkomst en weer helemaal hip,” aldus Rozendaal.

Koperdraadje
De winkel is vernoemd naar de bijnaam van Lia. Ze vertelt: “Mijn vader, die elektricien was, noemde me vanwege mijn rode haar altijd ‘koperdraadje’. Ik vond dit wel een leuke naam voor de winkel.”

Workshops en kinderfeestjes
Klanten kunnen bij Koperdraadje niet alleen terecht voor handwerkbenodigdheden. Lia: “Mensen kunnen ook met groepen naar de winkel komen voor een workshop of een kinderfeestje. Alles is bespreekbaar.”

Openingstijden
De winkel is van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

IMG_3203 [Desktop Resolutie] IMG_3205 [Desktop Resolutie] IMG_3217 [Desktop Resolutie] IMG_3218 [Desktop Resolutie] IMG_3223 [Desktop Resolutie]