expo Gerard de Haan 1 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Met trots verwelkomt de Alblasserdam bibliotheek aan de Ieplaan een expositie van Gerard de Haan, bekend van het tv-programma Man Bijt Hond. De kunstenaar Gerard de Haan komt uit Alblasserdam en schildert al jaren. Zijn kleurrijke, eigen stijl omschrijft hij zelf als ‘modern’. Hij maakt het liefst schilderijen waarvan niet direct duidelijk is wat ze uitbeelden, zodat kijkers er zelf invulling aan kunnen geven. Na jarenlang bedden en kussens verkocht te hebben, gaat Gerard zich nu puur op het schilderen richten.

Hij heeft onlangs ontdekt dat hij afstamt van Karel de Grote en hoopt dat dit hem gaat helpen een bekende schilder te worden. In aanvulling op zijn optreden in Man Bijt Hond helpt deze expositie in bibliotheekvestiging Alblasserdam van 1 april tot 1 juli hem vast en zeker op weg.

Bekijk het Man Bijt Hond-item over Gerard de Haan: http://www.manbijthond.nl/fragmenten/afstammeling-van-karel-de-grote-hoopt-op-doorbraak voor meer informatie.