20130330_022335 (Kopie)ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 maart een 20-jarige man uit Alblasserdam bekeurd voor openbare dronkenschap. Even na 02.00 uur zagen twee meiden de jongeman bij wat struiken langs de Van Eesterensingel liggen. “We riepen hem, maar hij reageerde nergens op. Ik dacht dat hij dood was, gek,” zo verhaalden de dames. Politie en ambulance kwamen niet veel later met spoed ter plaatse.

Al snel constateerden de agenten, die voor het ambulancepersoneel aanwezig waren, dat het allemaal wel losliep met de ernst van de situatie. De Damdorper bleek ‘gewoon’ een slokje te veel op te hebben. Hierop kon de ambu na aankomst, direct met vervolg. Een verdere medische check was niet nodig. De 20-jarige kreeg een boete voor openbare dronkenschap en is door kennissen thuisgebracht. Daar kan hij bij iets hogere temperaturen zijn roes uit slapen.