DSC_7670-001 [Desktop Resolutie]REGIO – Als opmaat naar het aftreden van koningin Beatrix en de inhuldiging van Willem-Alexander als koning geven het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him en de Urker Mans formatie op zaterdag 20 april een feestelijk concert in de Grote Kerk te Dordrecht.  Met als thema ‘Oranje boven’ presenteren de koren een medley aan bekende en aansprekende liederen als een hommage aan koningin Beatrix en haar zoon, de nieuwe koning van Nederland.

De dirigenten Jan Quintus Zwart en Martin Mans hebben een gevarieerd programma samengesteld, waarbij de bezoekers volop gelegenheid krijgen hun aanhankelijkheid aan het koningshuis zingend uit te dragen. Instrumentale medewerking geven Martin Mans op het Kamorgel en Kees de Bruin op de piano.

De algehele leiding is in handen van Jan Quintus Zwart. Wie deze feestelijke avond niet wil missen kan vooraf kaarten reserveren (max. 375 plaatsen). Dat kan via 06 51 34 21 20 of via de E-mail: info@praisehim.nl. De kaarten kosten bij reservering € 15,00 en voor uw kinderen(tot 14 jr) € 2,50. Na 16 apr. resp. € 17,50 en € 5,00. Het concert begint ’s avonds om 20.00 uur.