IMG_3118 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op de Brug over de Noord bij Alblasserdam zijn donderdag 28 maart 2013 vier auto’s op elkaar gebotst. Niemand raakte daarbij gewond. Twee auto’s raakten dusdanig beschadigd dat ze door een berger weggesleept moesten worden. Het ongeval gebeurde rond 11.00. Het verkeer werd op dat moment omgeleid via de busbaan, omdat aan de lantaarnpalen langs de weg werd gewerkt. Net na het terug invoegen op de rijbaan, zag de voorste automobiliste de lichten van de slagboom knipperen. Dit duidde er op dat de brug open zou gaan.

De vrouw remde en kwam tot stilstand. De drie bestuurders van de voertuigen achter haar, merkten dit te laat op en botsten op haar en tegen elkaar. Na het invullen van de schadeformulieren, konden twee automobilisten hun weg vervolgen in hun eigen voertuig. De andere twee voertuigen gingen met de berger mee.

IMG_3118 [Desktop Resolutie] IMG_3096 [Desktop Resolutie] IMG_3105 [Desktop Resolutie] IMG_3108 [Desktop Resolutie] IMG_3121 [Desktop Resolutie] IMG_3124 [Desktop Resolutie] IMG_3126 [Desktop Resolutie] IMG_3129 [Desktop Resolutie]