IMG_3244 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Ongeveer tweehonderd kinderen hebben woensdag 27 maart op de Alblasserdamse kinderboerderij aan de Plantageweg meegedaan aan het feest dat Pasen als thema had. Vooraf waren op onder meer scholen flyers uitgedeeld, waarin te lezen was dat de paashaas zijn eieren was verloren bij De Plantage. Alle kinderen werden van harte uitgenodigd om mee te zoeken naar deze eieren.

Kinderen die kwamen zoeken en ergens een ei aantroffen, mochten deze vervolgens zelf gaan versieren. Dit gebeurde in een grote, nieuwe tent, die onlangs bij de kinderboerderij is geplaatst. Verder konden de kids zich laten schminken en kon er een paasmandje in elkaar geknutseld worden.

Elders op de kinderboerderij, waren twee jonge geitjes van nog geen week oud en zo’n twintig jongen kuikentjes te bewonderen. “Al met al was het een zeer drukke maar ontzettend gezellige middag. Later dit jaar zullen meer feesten volgen, zoals het schaapscheerdersfeest op 22 mei,” concludeerde Kees van den Berg van de kinderboerderij.

De foto’s zijn gemaakt door Kees van den Berg.

IMG_3244 [Desktop Resolutie] IMG_3289 [Desktop Resolutie] IMG_3293kopie [Desktop Resolutie] IMG_3301 [Desktop Resolutie]