vv de alblas [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS – Voetbalvereniging De Alblas bestaat dit jaar zestig jaar en dat wordt gevierd. Afgelopen week hebben de samenstellers Engel van der Es en Hans Struik het eerste exemplaar  van de jubileumgids overhandigd aan waarnemend burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard. Het tweede exemplaar ging naar VV De Alblas voorzitter Cees Kortleve. In de gids is ruim aandacht voor het jubileumprogramma. Tal van activiteiten staan op het programma.

De jubileumgids is prachtig vormgegeven door Drukkerij Haveka en wordt in een oplage van duizend exemplaren uitgegeven. In de gids uiteraard veel aandacht voor de historie van de club, gelardeerd met mooie foto’s.  Daarnaast krijgen veel vrijwilligers aandacht bijvoorbeeld door prachtige interviews met voormalig penningmeester Jan de Ruiter en de familie Lugthart. Veel accent wordt gelegd op de geweldige groei die de club de afgelopen vijftien jaar heeft doorgemaakt. Volgens de voorzitter is de club nog nooit zo jong geweest, zeer vitaal, barstend van ambities en hunkerend naar een kunstgrasveld.

De afgelopen twee jaar is een jubileumcommissie, onder leiding van Hans Struik zeer actief geweest met fondsenwerving en het voorbereiden van de activiteiten.  In de gids staan onder meer de volgende activiteiten.

-18 mei : een jeugddag met Voetbal-city

-25 mei: Wipe-Out (zeskamp) voor junioren en senioren

-31 mei: jubileumreceptie

-1 juni: voetbal-reuniedag  waarbij vele voormalige coryfeeen van De Alblas acte de presence zullen geven. Verder speelt De Alblas Dames 1 tegen Stedoco All Stars. En om 17.30 uur De Alblas 1 tegen Oud-Feyenoord !  Gevolgd door een feestavond met de beste coverband van de Benelux.

De actieve jubileumcommissie heeft zelfs zoveel fondsen weten te werven dat ze de club een voetbalkooi zal schenken, die op 1 juni officieel zal worden geopend.

Deel dit bericht via...