paaswake alblasserdam 6ALBLASSERDAM – De Ontmoetingskerk en de Havenkerk organiseren zaterdag 30 maart een gezamenlijke Paaswake. Om 21.00 uur start een speciale dienst in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Hierin zullen de dominees Van Walsum en Ferguson voorgaan. Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe paaskaars binnengebracht. Vanaf dat moment gaat de stille zaterdag over in een vreugdevolle Paaswake.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door enkele leden uit beide kerken. “Na de dienst zullen we met fakkels, welke zijn aangestoken aan de nieuwe paaskaars, naar de Ontmoetingskerk lopen. Met deze fakkels steken we dan bij de Ontmoetingskerk de klaarstaande vuurkorven aan. Op deze manier willen we door het doorgeven van het licht Jezus’ overwinning op de dood vieren,” aldus medeorganisator Jan de Lange. Iedereen is van harte welkom.