selectiebedolvenKINDERDIJK – Elk jaar houdt vv De Zwerver een pupillenkamp voor haar leden. Hieraan kunnen alle Minies t/m de D-pupillen kosteloos meedoen. Het programma is afgestemd op de leeftijd en de mogelijkheden van de kinderen en zal plaatsvinden op 7 en 8 juni 2013. Ook dit jaar is er weer een goed doel gekoppeld aan het pupillenkamp, te weten Lumahelpt. Deze stichting heeft in Zuid-Afrika drie schooltjes gebouwd voor aids-weeskinderen en zorgt ervoor dat deze kinderen elke dag naar school kunnen en daar ook te eten krijgen.

De Zwerver-pupillen zullen zich gaan inzetten om hier zo veel mogelijk geld voor in te zamelen. Over de manier waarop dit gaat gebeuren volgt zeer binnenkort nader bericht. Maar dit is nog niet alles. Het pupillenkamp staat dit jaar ook in het teken van het 80-jarig bestaan van vv De Zwerver. De club werd namelijk op 12 juni 1933 opgericht in Kinderdijk.

En tachtig jaar is zeker een mooie reden voor een feestje. Aansluitend aan het pupillenkamp zal de wijd en zijd bekend staande familiedag plaatsvinden, uiteraard ook in het teken van tachtig jaar De Zwerver. De Zwerver staat sowieso de komende tijd bol van diverse activiteiten. Houd de site van de Zwerver in de gaten voor meer informatie: www.vvdezwerver.nl.

Pupillenkamp 2012 (92) (1280x857)

Pupillenkamp 2012 (532) (1280x857) spel vossenjacht