kat1REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.21-mrt-2013 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN met WIT merendeels Cypers bruin, met wit,wit: snoet/borst/voetjes vóór/pootjes achter/snorharen/buik met bruine vlekjes,aan de zijkant van haar lijf zit aan beide kanten een draai in de tekening,geen chip/halsbandje, Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Leo 1 jr vermist: Paulus Potterstraat Alblasserdam 815427

18-mrt-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART bovenkant zwart,onderkant wit,zwart rond linker oogje,best groot voor zijn leeftijd,pas twee maanden geleden gecastreerd,erg lief en aanhankelijk,geen chip/halsbandje,nu 2 dgn weg,nooit ver weg geweest,s’nachts ontsnapt toen mijn dochter thuiskwam, en we kregen hem toen niet meer te pakken, we missen hem erg! Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Mylo bijna 1 jr Vermist: Zeilmakersstraat Alblasserdam 814729

14-mrt-2013 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT Rood met wit, voor niemand bang & een echte knuffelbeer. Sinds vorige week vermist uit Oud Alblas,geen chip/halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] ‘Poes’ 2 jr ? Oud-Alblas 815204

13-mrt-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART Whisky is wit met zwarte vlekken,pikzwarte (koala)neus, onderkant wit,vlekken zitten op bovenkant,luistert naar naam,vriendelijk tov. vreemden,geenchip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Whisky 8 jr Vermist: Veenmos Alblasserdam 814308

09-mrt-2013 – Kat poes gesteriliseerd LANGHARIG CYPERS BRUIN met WIT Grijsbruine cyper kleurige poes,Half Maine Coon,geen chip/halsbandje, wit:buik/befje/4 witte pootjes,dikke pluimstaart,groene ogen,Missy is een poes die vaker naar buiten gaat, nu het zo lang duurt maak ik me zorgen. Daarnaast is het een mooi dier dus misschien zit ze bij iemand binnen. Luistert naar naam en fluitje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Missy 7 jr vermist: Schoonhovenseveer Groot-Ammers 815123

Gevonden:
24-mrt-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Merendeels cypers grijs (van boven), met wit,wit:snoet/borst/voetjes vóór/pootjes achter/snorharen,loopt hier voortdurend rond, erg aanhankelijk niet gechipt,rood halsbandje DUS eigenaar? halsband rood Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] volwassen jr gevonden: De Vort Noordeloos (nabij Hoornaar) 815448
Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662

Per 01.12.2012 rijdt alleen de Kattenmand Dierenambulance voor de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard: 06-22735139