IMG_2901 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Een 40-jarige man heeft maandagavond 25 maart in het huis van zijn moeder in de Galjoenstraat in Nieuw-Lekkerland het interieur kort en klein geslagen. Bekers, borden en ander servies werden door het huis gesmeten. Ook de ruit van de voordeur moest er aan geloven. De vrouw des huizes bracht zich in veiligheid bij de buren en bleef ongedeerd.

Diverse politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse om verdere vernieling te voorkomen, de man te stoppen en zijn verwondingen die hij tijdens de ‘verbouwing’ opliep te verzorgen. De 40-jarige is per ambulance en onder begeleiding van de politie meegenomen naar het ziekenhuis. Wat de aanleiding van het incident was, is nog niet duidelijk.

IMG_2901 [Desktop Resolutie] IMG_2903 [Desktop Resolutie] IMG_2914 [Desktop Resolutie] IMG_2918 [Desktop Resolutie]