waterhovenALBLASSERDAM – Aanstaande zaterdag, 23 maart, houdt projectontwikkelaar Klein Alblas CV tussen 12.00 en 15.00 uur open huis aan de Stenen Kamer in Alblasserdam. Bezoekers krijgen informatie over het beschikbare woningaanbod en kunnen kennismaken met twee nieuwe typen eengezinswoningen. Tevens kunnen zij vanuit de Stenen Kamer deelnemen aan een rondleiding langs de gerealiseerde woningen. Bij mooi weer kan de wijk vanuit een sloep worden bekeken. Bezoekers mogen ook op eigen gelegenheid de wijk en het daaraan gelegen park verkennen. Vanaf de Oude Torenweg wordt met borden de weg naar het open huis gewezen.

In Klein Alblas, onderdeel van de wijk De Waterhoven, worden 93 woningen gerealiseerd, variërend van royale eengezinswoningen, patiovilla’s en geschakelde villa’s tot vrijstaande villa’s. Kopers kunnen de indeling van de woning veelal in vergaande mate aanpassen aan de eigen wensen. Er zijn nog verschillende woningtypen te koop. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u zich hierover laten informeren.

Meer informatie vindt u op www.kleinalblas.nl. Informatie over het project De Waterhoven vindt u hier en op www.dewaterhoven.nl.