IMG_2402 [Desktop Resolutie]HENDRIK-IDO-AMBACHT – In een pand langs de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht (recht tegenover Nieuwland Parc in Alblasserdam) heeft de politie dinsdagochtend rond 03.00 uur een groot amfetaminelaboratorium  aangetroffen. Twee Hagenaars van 25 en 32 jaar oud, werden in de loods op heterdaad betrapt en zijn aangehouden. De Regionale Recherche van de politie in Den Haag deed, onder leiding van een officier van justitie, onderzoek naar het fabriceren van drugs. Het rechercheonderzoek leidde uiteindelijk naar de loods. Ook de woningen van de beide mannen zijn onderzocht. Bij één van de verdachten troffen agenten een automatisch wapen aan.

Tijdens de ontmanteling van het harddrugslab, werden onderzoeken gedaan door medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut. Verder was de brandweer aanwezig in verband met de chemische stoffen in het pand. De politie verwacht dat het ontmantelen nog de hele dag zal duren. Foto’s en tekst: Peter Stam.

IMG_2402 [Desktop Resolutie] IMG_2377 [Desktop Resolutie] IMG_2379 [Desktop Resolutie] IMG_2385 [Desktop Resolutie] IMG_2391 [Desktop Resolutie] IMG_2393 [Desktop Resolutie] IMG_2400 [Desktop Resolutie] IMG_2401 [Desktop Resolutie] IMG_2413 [Desktop Resolutie] IMG_2414 [Desktop Resolutie] IMG_2425 [Desktop Resolutie]