IMG_2305 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 39-jarige automobilist uit Alblasserdam is maandagavond 18 maart op de A15 ter hoogte van Alblasserdam zijn lading verloren. Hoe het mis ging, is nog onduidelijk. In ieder geval belandde de betonmolen, die op een aanhangwagen stond op de rijbaan en vervolgens op de vluchtstrook. De aanhanger zelf kwam tegen de trekkende auto, waardoor aan alle drie de object flinke schade ontstond. Een lading cement dat op de kar werd vervoerd, kwam na de ‘crash’ op de weg terecht. De automobilist bleef ongedeerd.

De auto, de kar en de betonmolen zijn door een berger meegenomen. Het asfalt is schoongeborsteld en de gaten in het asfalt, die door de stuiterende molen werden veroorzaakt, zijn opgevuld met koud asfalt. Tijdens het incident was één rijstrook afgesloten. Verkeersongevallenspecialisten van de politie hebben het ongeval in onderzoek.

 

IMG_2296 [Desktop Resolutie] IMG_2299 [Desktop Resolutie] IMG_2305 [Desktop Resolutie] IMG_2314 [Desktop Resolutie] IMG_2344 [Desktop Resolutie] IMG_2348 [Desktop Resolutie] IMG_2350 [Desktop Resolutie] IMG_2360 [Desktop Resolutie]