IMG_2161 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In de rivier de Noord, ter hoogte van de mond van de Alblasserdamse haven is zaterdagochtend 16 maart een stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. Volgens politiewoordvoerder Roland Ekkers lijkt het er op dat het lichaam al zeker enkele dagen in het water lag. “We houden er daarom rekening mee dat deze vondst en de melding van 7 maart van een springer bij de brug bij Papendrecht, verband met elkaar houden,” aldus Ekkers.

Het lichaam is door agenten, vanaf het terrein van jachtenbouwer Oceanco, uit het water gehaald en meegenomen naar het mortuarium in Dordrecht. Daar zal verder onderzoek plaatsvinden.

Als de gevonden vrouw niet gelinkt kan worden aan vermiste personen, zou het volgens voorlichter Ekkers nog wel weken kunnen duren, voordat de identiteit is vastgesteld. “Er valt nog veel te onderzoeken.” Het lichaam werd ontdekt door een bewoonsters van het appartementencomplex aan de Kraanbaan.

Foto’s: Jan Passchier en Peter Stam.
IMG_2161 [Desktop Resolutie]

DSC_4843 [Desktop Resolutie] DSC_4846 [Desktop Resolutie]

DSC_4845bew [Desktop Resolutie]

IMG_2154 [Desktop Resolutie] IMG_2161 [Desktop Resolutie] IMG_2176 [Desktop Resolutie] IMG_2188 [Desktop Resolutie]