paaseiALBLASSERDAM – Chocoladespecialist Arthur Tuytel uit Alblasserdam heeft de afgelopen weken een paasei van twee meter hoog en 550 kilo zwaar ‘gebouwd’. Bij het bedrijf aan het Nieuwland Parc 12k in Alblasserdam wordt van 10.00 tot 17.00 uur een open dag gehouden in het gerenoveerde atelier en daarbij kan het grootste paasei van Nederland bekeken worden. Verder wordt getoond hoe een chocolade showstuk wordt gemaakt, kan het publiek proeven hoe echte chocolade smaakt en gaat een professionele ice carver aan de slag met een blok ijs.

Naast deze activiteiten is er ook aan de kleinsten gedacht: zo kunnen zij een eigen chocolade creatie maken of een kleurplaat inkleuren waardoor zij kans maken op mooie prijzen. Onder andere een kinderfeestje tot vijftien personen, geheel verzorgd door Arthur Tuytel, zal onder de kanshebbers worden verloot.

Unieke kans
Iedereen is welkom op 16 maart 2013, entree is gratis en aan alles is gedacht. “Het biedt een unieke kans om alle zintuigen te laten ervaren wat chocolade is,” aldus Tuytel.

Deel dit bericht via...