IMG_1753 [Desktop Resolutie]PAPENDRECHT – Hulpdiensten hebben donderdag 7 maart 2013 ruim een uur lang in de Beneden Merwede ter hoogte van de Papendrechtse brug gezocht naar een mogelijke drenkeling. Een jongeman zag even voor 12.00 uur dat een persoon over de brugleuning klom en verdween. Het alarmnummer werd gebeld en al snel werd er opgeschaald naar ‘Middel Waterongeval’. Bij de zoektocht werden onder meer de politiehelikopter, een politieboot, duikers uit Dordrecht en Capelle aan den IJssel, de KNRM, Rijkswaterstaat en brandweerlieden ingezet.

Ambulancepersoneel stond paraat om, indien nodig, direct te kunnen starten met hulpverlening. Toen na ruim een uur nog steeds geen persoon in het water was aangetroffen, werd de zoekactie gestopt.

 

IMG_1735 [Desktop Resolutie] IMG_1753 [Desktop Resolutie] IMG_1759 [Desktop Resolutie] IMG_1764 [Desktop Resolutie] IMG_1773 [Desktop Resolutie] IMG_1776 [Desktop Resolutie] IMG_1781 [Desktop Resolutie] IMG_1788 [Desktop Resolutie] IMG_1813 [Desktop Resolutie] IMG_1816 [Desktop Resolutie] politiehelikopter