IMG_1141 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdag 28 februari twee jongens uit Papendrecht aangehouden na een achtervolging door Alblasserdam. Een bewoner van de Oranjestraat meldde tegen het einde van de middag een verdachte situatie in zijn straat. Hij zag twee jongens rommelen aan een kleine brommer (midibike/pitbike) en elke keer als er iemand langskwam, doken de twee weg. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam, werd de brommer omgegooid en ging het tweetal er rennend vandoor.

De agenten zetten direct de achtervolging in. De route voerde dwars door tuinen, struiken, steegjes en straten. De eerste aanhouding vond plaats in een achtertuin van een woning aan de Dam. De andere verdachte hield het langer vol, maar kon in de Polderstraat alsnog in de boeien worden geslagen. Beiden zijn naar het politiebureau in Dordrecht gebracht en worden verdacht van diefstal dan wel heling. Het brommertje is door een berger opgehaald en naar het bureau gebracht.

De politie onderzoekt de herkomst van de brommer. Omdat er aan het slot gerommeld is, wordt diefstal vermoed. Weet u meer over het brommertje of de twee aangehouden verdachten, dan kunt u contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

IMG_1141 [Desktop Resolutie]

IMG_1085 [Desktop Resolutie] IMG_1094 [Desktop Resolutie] IMG_1111 [Desktop Resolutie] IMG_1127 [Desktop Resolutie] IMG_1148 [Desktop Resolutie] IMG_1150 [Desktop Resolutie] IMG_1156 [Desktop Resolutie]