IMG_1038 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 28 februari drie personen uit Den Haag aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak bij de Plus Supermarkt aan het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. Een getuige hoorde dat een ruit van de winkel vernield werd en zag de drie even later wegvluchten. Agenten keken in de omgeving uit naar het drietal en zagen ze zitten in een taxi. De taxi werd gestopt en de drie passagiers werden direct aangehouden.

De taxichauffeur heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. De drie verdachten zitten nog vast en worden verhoord. De politie vermoedt dat het voertuig van deze verdachten nog in de omgeving staat. Verder is het mogelijk dat de personen kleding hebben weggegooid. Heeft u de kleding en/of het voertuig gezien, bel dan de politie op het nummer 0900-8844.

 

IMG_1035 [Desktop Resolutie]

IMG_1041 [Desktop Resolutie]