REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio. Vermist:
24-feb-2013 – Hond reu ongecastreerd LHASA APSO WIT met BEIGE halsband lichtblauw Chip/tatoeage/ring: [ Chip ] Monkie ca 3 jr Vermist: B (de weg heet zo) Ottoland 810467

22-feb-2013 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT LAPJE wit:pootje s voot/borst/bef/plek rug,grote felgekleurde lapjeskat,geen chip/halsbandje,binnenkat,luistertnaar dochters stem,luistert naar naam,schuw Chip/tatoeage/ring: [ ] Bingo 9 jr Vermist: Lekdijk tov. MNC (vroeger Bailey-werf) Nieuw-Lekkerland 810261

17-feb-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT Een kleine cypers rode kater met wit: befje/voetjes vóór/pootjes achter/snorharen. Achterop zijn rechter voorpoot heeft hij een klein zwart stipje,ringstaart,geen chip/halsbandje,kijkt scheel. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Diesel 12 jr vermist: Thorbeckelaan Sliedrecht 809651

14-feb-2013 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT cypers rood witte kater met witte bef/sokjes,rest cypers rood,geen chip/halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Cheeto 3 jr Vermist: Lage Boezem Nieuw-Lekkerland 810545

12-feb-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Zwart met wit: vlek op kop/keel/buik/snoet/snorharen/voetjes vóór/pootjes achter,soort “Felixkat”,geen halsbandje (onbekend of chip geregistreerd is-geen chipnummer) Chip/tatoeage/ring: [ Chip ] Klojo 5 jr Vermist: Noordersingel Papendrecht 810206

08-feb-2013 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART Pikzwart op enkele snorharen na,is Kattenmandkat “Big Mac”, Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528274000087097 ] 17 mnd Vermist: IJsselstraat Alblasserdam 809522

04-feb-2013 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Cypers grijs van boven,onderkant (op enkele cypers grijze plekken na) overwegend wit,Rechter achter poot minder stevig dan de rest van het lichaam, dit door recente breuk,geen chip/halsbandje,Foto’s zijn oud. Maar de tekening van de kat is goed te zien. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Thierry 18 mnd Vermist: De Rietlanden Alblasserdam 809414

Gevonden:
21-feb-2013 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS GRIJS geheel cypers grijs,geen chip/halsbandje,aangereden – foto op aanvraag Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr Gevonden: Voorstraat thv nr 64 Groot-Ammers   810520

21-feb-2013 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD met WIT Bovenkant: schildpadkleuren,wit: snoet/pootjes/borst,sterk vermagerd,gewond op rug (oorzaak onbekend),geen chip/halsbandje, Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] volwassen jr Gevonden: Riverdijk Hardinxveld-Giessendam 810076

19-feb-2013 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met BRUIN CYPERS Merendeels wit (vooral onderkant/hals/snoet muv. snorretje),bovenkantcypers bruine vlekken,geen chip/halsbandje,kat is aangereden, binnen gebracht bij dierenkliniek, was helaas bij aankomst al overleden – foto’s op aanvraag. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] 3 jr Gevonden: Thorbeckelaan/Hoepel Sliedrecht   809647

18-feb-2013 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT lijkt kater,gen chip?,geen halsbandje,voornamelijk cypers rood, met wit:snoetje/snorharen/voetjes/buik/uiteinde staart,kat hangt rond/lijkt geen baasje meer te hebben of is de weg kwijt, hebben hem niet kunnen vangen Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr Gevonden: Zalmschouw Papendrecht 809845

18-feb-2013 – Knaagdier/Haasachtige KONIJN BRUIN met ZWART Hangoor konijn gevonden op de schans in hoornaar Chip/tatoeage/ring: [ ] Gevonden: De Schans Hoornaar 809614

01-nov-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT voornamelijk zwart met witte bef,gele ogen,chip?,geen halsbandje,loopt hier al lange tijd rond en geven hem eten en beschutting, wil niet binnen blijven.Buren geven hem eten als wij weg zijn alleen maakt hij de buurt onveilig mbt andere katers die hier wonen. Zelf kan ik hem aaien en oppakken en zou hier best mogen blijven, alleen weten wij niet of hij van iemand is Chip/tatoeage/ring: [ ] wij noemen hem Boeroe 1-3 jr Gevonden: Westeind Papendrecht 809934

23-feb-2013 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD geen chip/halsbandje,oorzaak overlijden onbekend Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr Gevonden: Kattestaart Alblasserdam   810559

20-feb-2013 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD geen chip/halsbandje,verdronken,door het dunne ijs gezakt Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Watervluchtmolen Nieuw-Lekkerland   810560

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662

Per 01.12.2012 rijdt alleen de Kattenmand Dierenambulance voor de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard: 06-22735139