20121116-0033ALBLASSERDAM – Afgelopen week hebben in zwembad Blokweer in Alblasserdam weer tientallen kinderen hun zwemdiploma gehaald. Het examen werd vastgelegd door onderwaterfotograaf Wim van Vossen. “Mooi om te zien dat er weer een heleboel kinderen de zwemslagen onder de knie hebben gekregen of verbeterd hebben. Complimenten jongens en meisjes voor jullie inzet,” aldus Lian Dirven van het zwembad. Hieronder volgt een lijst met alle geslaagde kinderen.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Arjan Gouman,Arnoud Verloop,Casper Vlieg,Claudia Tuinfort,Danilah Curallambra,Debora den Ouden, Didi van Dam,Esther van Hemert,Geralt Weppelman,Gido Herwig,Jan Verheij,Janneke Westra,Jelle den Ouden,Jesse de Groot,Joël den Arend,Julia Put,Julia van Maanen,Kirsten Groenendijk,Lars den Boer,Lester Poirot,Marijn Verhoef,Mathilde Twigt,Megan Moerman,Noa Abbink,Pieter Twigt,Remco van Dijk,Rick van Stenis,Rik de Vries,Serana Wijninga,Thirza Schot,Tim van Genderen,Umut Akyol,Walter Booij,William van Dijk,Yasmin Vonk.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Amy Barendregt,Anne Ruth van der Linden,Ayoub Ameziane,Bart Penning,Charlotte de Haan,Claudia de Klerk,Collin Kuiper,Corné Schumacher,Doris de Zwart,Elze de Wolf,Emma de Vogel,Jamie Smits,Jamillo Jaimy Paardekoper,Jasper Hogendoorn,Jochem Goudriaan,Jolinde van Beijnum,Joost Eijkelenboom,Jos van Maren,Lars Seyfarth,Levi Los,Lian Earts,Lidy-Anne Oudshoorn,Lisa van Dijk,Lotte Houwelingen,Lucas Onder de Linden,Madeleine Vat,Matthew Doorn,Milan Scheurwater,Nanne Verhaar,Omar benameur,Quinten Zonnebeld,Rachel Verloop,Rens Voorberg,Rick de Rijk,Senni Duijndam,Thomas Smit,Tiemen Overduin,Tim Haksteeg,Tim van Hof,Tino Metselaar,Tobias Kooijman,Vera Romeijn,Yarah van der Aar.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Jonan Verhoef,Jonathan Schram,Lucas Goudwaard,Willianne Arkeraats.