Grote brand Baanhoek Sliedrecht 2SLIEDRECHT – Bij een uitgebreid onderzoek in een woning aan de Baanhoek in Sliedrecht, waar eerder deze week een felle brand woedde, zijn sporen aangetroffen die mogelijk wijzen op brandstichting. De politie zet het onderzoek voort. Het politieonderzoek wordt voortgezet en daarbij wordt onder meer gezocht naar mensen die iets hebben gezien of informatie hebben die mogelijk van belang kan zijn in het onderzoek. Weet u meer? Neem dan contact op met de politie. Dit kan door 0900-8844 te bellen of door contact op te nemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bij de brand, die dinsdag 19 februari woedde, assisteerden diverse brandweerkorpsen uit de regio. Zo was er ondersteuning vanuit Alblasserdam en Papendrecht. Omdat niet duidelijk was of er nog bewoners in het huis waren, kwam naast de brandweer en de politie ook de ambulance en traumahelikopter. Er bleek uiteindelijk niemand in de woning aanwezig te zijn. De woning liep door de brand grote schade op.